Aerobik klub Ostrava má I. vicemiss aerobik 2017

Aerobik klub Ostrava má I. vicemiss aerobik 2017

Další vynikající úspěch pro závodnici Aerobik klubu Ostrava – Sára Vartová se stala I. vicemiss aerobik ČR 2017.  

Kromě skvělých sportovních úspěchů jsou závodnice ostravského Aerobik Klubu úspěšné také v rámci soutěží krásy. V náročných disciplínách musí prokázat nejen svůj sportovní talent a vysportovanou postavu, ale také ukázat svou osobnost a prokázat znalosti. To vše splnila Sára Vartová a díky tomu se stala I. vicemiss aerobik.

Ve 20. finále Miss aerobik ČR, které se uskutečnilo v pražském Congress & Wellness Hotelu Olšanka v sobotu 18. 11. 2017, soupeřila s desítkami velmi nadaných dívek, včetně další reprezentantky Aerobik Klubu, Karolínou Zastkovou, která se probojovala až do samotného finále. Oběma slečnám moc gratulujeme. 

 

[ngg_images source=“galleries“ container_ids=“11″ display_type=“photocrati-nextgen_basic_thumbnails“ override_thumbnail_settings=“0″ thumbnail_width=“240″ thumbnail_height=“160″ thumbnail_crop=“1″ images_per_page=“20″ number_of_columns=“0″ ajax_pagination=“0″ show_all_in_lightbox=“0″ use_imagebrowser_effect=“0″ show_slideshow_link=“0″ slideshow_link_text=“[Ukázat prezentaci]“ order_by=“sortorder“ order_direction=“ASC“ returns=“included“ maximum_entity_count=“500″]